Vytvarovat ženské poprsí do krásy je možné

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Latest Posts



Tags


Zatím zde není žádný obsah k zobrazení.


Představte si, že máte za úkol bez podprsenky tvarovat ženská ňadra tak, aby zaujala v šatech líbivý tvar, a aby nebyla závislá na tvaru výstřihu a samotném střihu šatů. Tohoto úkolu se muži rádi zhostí, protože ženské poprsí je pro ně silným sexuálním podnětem, ale jak úkol vyřešit bez podprsenky? S holýma rukama si neporadíte, protože prsy jsou měkkou a nepoddajnou tkání, a samy nebudou držet v určitém tvaru jen na povel. Musíte na to jít jinak.

žena v šatech

Pokud jste někdy pracovali s lepicí páskou a balili věci před stěhováním do krabic, možná vás také napadlo zabalit například křehký dřevěný model historické lodě tak, že jej umístíte doprostřed krabice na vysypanou polystyrenovou drť a samotnou loď uvnitř krabice zajistíte lepicí páskou tak, aby zůstala uprostřed v požadované poloze. Lepicí páska má dostatečné fixační schopnosti k tomu, ukotvit požadovaná předmět tam, kde ho chceme mít.

dámské šaty

A teď už vám možná ve vaší mysli svitl nápad, jak to udělat s ženskými prsy. Použijeme lepicí pásku a nalepíme ji na prsy a v závěsu na hrudní koš tak, aby prsy měly tvar, jaký potřebujeme. V zásadě máte pravdu, jen je třeba využít jinou pásku, než tu pro logistické účely.

Pro tvarování ženských ňader se využívá speciální páska booby tape, zdravotně nezávadná, která spolehlivě na svém místě drží i tehdy, kdy se pokožka potí a je vystavena nadměrné vlhkosti. Pásky na prsa mohou zcela nahradit podprsenku, protože s nimi vás nic neškrtí a nejste sevřená nepříjemným korzetem, navíc je to mnohdy jediné možné řešení u šatů, kde není možné podprsenku nosit, protože by byla viditelná a kazilo by to estetický dojem.

Prsní pásky lze použít prakticky na cokoli, a chcete-li se úplně vzdát své podprsenky a nenosit ji vůbec, je to výhodné i proto, že dáváte příležitost vašemu hrudníku udržovat poprsí v přirozeném hezkém tvaru pomocí prsních svalů, zatímco podprsenka způsobuje jejich ochabování.