Kde chcete bydlet?

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Latest Posts



Tags


Zatím zde není žádný obsah k zobrazení.


Každý si svoje vysněné bydlení představujeme nějak jinak. A to je taky úplně v pořádku, protože každý máme jiné představy o životě a taky o našem bydlení. Kdybych si já mohla říct, kde budu bydlet, ať by to bylo kdekoliv, určitě by to bylo buď ve Francii anebo v Praze. Proč? Já Prahu naprosto zbožňuji a vždycky, když kolem ní projíždím, musím se zastavit a podívat se na pár míst. Praha na mě působí naprosto úžasně a magicky. Byla jsem v ní jenom několikrát, ale přesto mám nádherné zážitky, na které nikdy nezapomenu. Myslím si, že tenhle názor nemám jenom já, ale spousta lidí.

s

Praha na mě dýchá svou atmosférou, a navíc nabízí neskutečné možnosti. A jelikož jsem člověk, který miluje ruch velkoměsta, tak právě Praha je pro mě místo na bydlení jako vyšité a doufám, že se mi můj sen splní a jednou v Praze budu bydlet. No a co Francie? Francie, to byla taky láska na první pohled. Ve Francii jsem byla jenom dvakrát, ale stihla mě taky naprosto ohromit a taky z ní mám úžasné vzpomínky. Jednou jsem byla ve Francii se školou na výletě (bylo to zhruba týden) a prošli jsme různé památky. Samozřejmě pokud se ptáte, jestli jsme byli i na Eiffelovce, tak je to zbytečná otázka. Kdo totiž nenavštíví v Paříži Eiffelovku, jako kdyby nebyl.

s

No a samozřejmě jsme prošli i plno dalších míst. A ještě jedna věc mě ke Francii táhne. Ještě předtím, než jsem se do Francie podívala, jsem se ve škole učila francouzštinu, a tak pro mě pobyt ve Francii byl ještě zajímavější. No a podruhé jsem byla ve Francii, když mě přítel požádal o ruku – přímo před Eiffelovkou. Byl to nádherný moment. Vůbec jsem to nečekala, že mě požádá o ruku a byla jsem naprosto překvapená. Ale bylo to krásné a romantické překvapení, na které v životě nikdy nezapomenu. Přítel si přede mě klekl a já jsem mu řekla své ano. Řekla jsem ano muži, se kterým strávím zbytek svého života.