Důležité peníze

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Latest Posts



Tags


Zatím zde není žádný obsah k zobrazení.


Povím vám, že bez peněz se opravdu těžce žije. Znám ale lidi, kteří říkají, že prý by bez peněz dokázali žít úplně normálně, že prý život bez peněz není vůbec náročný. Já už jsem se takhle zamyslela a zavřela jsem oči a přemýšlela jsem, co bych asi já dělala, kdybych neměla peníze. No, tak tohle už je na místě. Byla bych bezdomovec, musela bych bydlet jednoznačně někde venku pod mostem, ale myslím si, že už i naše vláda určitě vymyslí to, že se bude platit i nějaká taxa nebo nějaký pronájem nějakého mostu anebo nějaké popelnice. Nevím, jak to bude třeba za deset nebo za dvacet let, ale věřte, že něco vláda už vymyslí, aby už i bezdomovci byli ještě více bezdomovci.

Stačí vám vaše peníze?

Ale abych se vrátila zpátky k financím. Je logické, že když si člověk chce také užívat života, že musí mít alespoň nadprůměrný plat, protože když budete stále platit jenom složenky anebo povinné poplatky, tak samozřejmě potom z toho života, co budete mít? Co budete mít z toho života, když nebudete mít ani peníze? Já si vzpomínám, když jsem ještě měla partnera, který měl opravdu nadstandardní plat, tak jsme si užívali. A to nejenom já, ale hlavně naše děti, protože my jsme tak třikrát nebo čtyřikrát měsíčně jezdili do různých zábavných dětských koutků, kde to naše děti opravdu milovaly.

Bez peněz se těžko žije.

Jenomže, když partner odešel za jinou a udělal si jinde rodinu a mě nechal samotnou a ani neplatí alimenty. Protože se mu nechce. Tak já už nemůžu bohužel jezdit vždycky do dětského koutku, tak jak byly děti zvyklé, opravdu hodně mě to mrzí. Také mě mrzí, že právě děti mají už svůj názor na svého otce a jsou na něj naštvané. Hlavně mrzí, i když děti k tomu neponoukám. Chtěla bych, aby měli svého otce rádi, ale bohužel já s tímhle už nic neudělám. Tady jde vidět, že peníze jsou opravdu důležité. Někdo ale také s penězi neumí hospodařit.