Vybavit si zahradu levně? Jde to! Poradíme vám

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Latest Posts



Tags


Zatím zde není žádný obsah k zobrazení.


Nákup po sezoně

V létě zjistěte, co vám na zahradě chybí. Pokud možno vyvarujte se koupi drahých věcí v sezoně. Pokud je to alespoň trochu možné, sekejte letos ještě tou starou sekačkou a počkejte si na podzim. Budete mile překvapeni z příznivých cen. Podobně je to i se zahradním nábytkem. Všichni víme, jak je drahý. Pokud chcete nábytek, který se za rok nerozpadne, musíme investovat tisíce. Ceny po sezoně bývají klidně poloviční.

nové_posezení

Nevěříte? Přesvědčte se sami na webových stránkách. A pokud sháníte sekačku či nábytek na chatu a už jste ji zazimovali, nezoufejte. Mnoho obchodníků už nabízí službu uskladnění do jara u nich a až pojedete poprvé na chatu, vyzvednete si své zboží.

Doplňky

Po sezoně se vyplatí kupovat i různé maličkosti, na kterých můžete ušetřit také spoustu peněz. Pokud potřebujete nové podložky na sezení, je ideální čas. Ušetříte i na různém osvětlení nebo solárních ozdobách, například lucerny, louče či svítící včelky. Pořídit si můžete i sady na letní limonády nebo lehátka.

Kdo si chce v létě užívat

Pokud vám letos chybělo koupání, protože jste se báli kvůli pandemii jezdit na koupaliště, je správný čas na investici do vlastního bazénu. Nemusíte nutně hrabat díru o rozměrech osm metrů na pět, můžete si pořídit bazén nad zem.

domácí_bazén

Jako podklad mu postačí písek a „flís“. Pokud ho pořídíte po sezóně, ušetříte opravdu hodně peněz, které potom můžete použít na potřebnou chemii a napuštění vody. Pokud nemáte na zahradě tolik místa, a přesto se rádi koupete, nezoufejte. Můžete si pořídit vířivku. Je nafukovací, takže je skladná, má vlastní filtraci, vody nepotřebuje tolik jako bazén a součástí balení je folie, díky které bude voda příjemně teplá. Čištění vířivky není nijak složité, zvládne to opravdu každý, budete jen potřebovat chemii do vířivky Chlorito. A pokud přeci jen nemáte na zahradě místo ani na vířivku, pořiďte si solární sprchu. Osvěží vás a prostorově není nijak náročná.