Zadejte úklid po rekonstrukci profesionálům

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Latest Posts



Tags


Zatím zde není žádný obsah k zobrazení.


Rekonstruujete dvougenerační rodinný dům a chcete v něm bydlet s vašimi rodiči? Toto je docela obvyklý postup řešení bydlení, protože pokud se s rodiči dokážete shodnout na zásadních věcech ohledně správy společného objektu a přilehlé zahrady, můžete tímto způsobem ušetřit i velké peníze. Dům budete vytápět například dřevem v krbu a teplo rozvádět výměníkem podlahovým topným systémem a nebudete tu vůbec potřebovat žádné zabezpečovací systémy a alarmy, protože vám rodiče dům pohlídají, až pojedete na dovolenou, a v opačném gardu to bude i s vašimi rodiči, pokud budou chtít na delší dobu odcestovat.

úklidové práce

Rekonstrukce dvougeneračního domu, které zahrnují výměnu elektroinstalace, odpadové potrubí, rozvody vody či plynu, výměnu oken a dveří, nové podlahy či příčky, vyžadují náročný stavební zásah, a po ukončení prací tu na vás bude čekat další namáhavá činnost – v Ostravě úklid po rekonstrukci. Může se to zdát jako maličkost, v porovnání s tím, co se tu odehrávalo předtím, ale i úklidové práce vás mohou značně vyčerpat.

úklid po rekonstrukci

Většinou se tu setkáte s typickým stavebním prachem, je to bílý až šedavý povlak, uvolněný ze stavebních hmot, který ulpívá v podstatě úplně všude – na stěnách, na podlaze, na svítidlech i na stropě. Zbavit se jej není jednoduché, vyžaduje to ohromné pracovní nasazení a hlavně systematický postup. V objektu mohou být i zbytky barev či tmelů, mastný šmír, nánosy bláta a zeminy či písku, kousky různých odřezků pórobetonu, cihel, sádrokartonu, dřevotřísky, OSB desek atd.

Stavební firma sice po sobě uklidí to nejhrubší, ale rozhodně po ní nemůžete očekávat, že vám místnosti vycídí, že by se tam dalo stolovat z podlahy. Od toho jsou tu úklidové firmy, s jejichž pomocí pak získá příbytek nový kabát, a můžete začít připravovat stěhování, spojené s pokládkou podlahových krytin, instalací bytových doplňků, svítidel, nábytku a domácích spotřebičů.