Když nemáte spolehlivý výbor SVJ

Williams Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Latest Posts



Tags


Zatím zde není žádný obsah k zobrazení.


Přistěhovala jsem se do domu, kde již delší dobu funguje Společenství vlastníků bytových jednotek. Teda lépe řešeno, myslela jsem si, že funguje, ale ono bylo pouze zřízeno a když jsem potřebovala informace ohledně bytu, společných prostor, ptala jsem se na činnosti výboru Společenství apod, bylo celé jednání nějaké podivné. Rychle jsem zjistila, že členové výboru vykonávají tuto funkci neradi, že celý výbor je jen jakýmsi nouzovým řešením, protože v době jeho vzniku nebyla jiná možnost, než že výbor Společenství musí být složen z majitelů jednotlivých bytů.

správa nemovitostí

Když jsem na další schůzi navrhla jiné, optimálnější řešení, zůstali všichni překvapeni, ale brzy všichni souhlasili. A co že to bylo? Nechat správu domu profesionálům, kteří se vyznají v problematice nemovitostí a budou proto pro náš dům tím pravým ořechovým. Správa nemovitostí Brno střed https://www.homepartner.cz/sprava-nemovitosti-brno/ vaši nemovitosti může nabídnout veškerý servis. Profesionální vedení vašeho Společenství vlastníků vám zaručí, že vaše nemovitost bude vedena podle pravoplatných zákonů, vyúčtování společných nákladů, ale také profesionálně provede výběrové řízení na firmu, která na vaši nemovitosti provede rekonstrukci či opravy, apod.

správa nemovitostí

Že ve vašem společném domě nikdo nechce být jmenován do výboru Společenství, protože nechce mít zodpovědnost nebo nemá dostatek času, aby tuto funkci mohli vykonávat? Je tady možnost přejít pod správu nezávislé firmy, která se na toto odvětví specializuje a která vám dá profesionálního předsedu Společenství, který již nemusí být majitelem bytu v dané nemovitosti. Tato firma převezme veškerou zodpovědnost a vy v domě budete mít o mnoho starostí méně. Máte ve vašem domě výbor, ke kterému nemáte důvěru o jeho nezávislosti? Navrhněte na příští schůzi změnu a zvolte profesionální firmu, která váš dům bude mít na starost. Získáte profesionalitu.